1. POLITICA GENERALA
Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre MOS IOSIF SRL si acesta.
1. a. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.Mos Iosif.ro.
1. b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1. c. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, MOS IOSIF SRL sau oricarui tert cu care MOS IOSIF SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1. d. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.d.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de MOS IOSIF SRL prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea MOS IOSIF SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea MOS IOSIF.
1.d.2. MOS IOSIF SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1. e. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.f. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze MOS IOSIF, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la MOS IOSIF SRL destinate acestui scop.
1. g. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MOS IOSIF.
1. h. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de MOS IOSIF SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, MOS IOSIF SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. Continut
2.a. Continutul informativ/imagistic prezentat pe siteul MOS IOSIF SRL ESTE proprietatea intelectuala a MOS IOSIF.
2.b. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de MOS IOSIF, includerea oricarui continut in afara siteului MOS IOSIF SRL , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al MOS IOSIF SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al MOS IOSIF.
2.c. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre MOS IOSIF SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea MOS IOSIF SRL cu referire la acel continut.
2. d. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.
2. e. In cazul in care MOS IOSIF SRL confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea MOS IOSIF SRL pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
2. f. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea MOS IOSIF SRL si/sau al angajatului MOS IOSIF SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
2. g. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3. Contact
3.a. MOS IOSIF SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.
3. b. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite MOS IOSIF SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
3. c. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea MOS IOSIF SRL de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
3. d. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate MOS IOSIF SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si MOS IOSIF, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea MOS IOSIF SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
3. e. MOS IOSIF SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

4. Buletin informativ/Newsletter
4.a. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
4. b. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre MOS IOSIF SRL in limitele Politicii de confidentialitate.
4. c. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
4.c.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
4. c. 2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
4. c. 3. Prin contactarea MOS IOSIF, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4. d. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
4. e. MOS IOSIF SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea MOS IOSIF, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4. f. MOS IOSIF SRL nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al MOS IOSIF, la momentul expedierii buletinului.

5. Politica de vanzare online
5. a. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
5. b. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
5. c. MOS IOSIF SRL poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
5. d. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
5. e. In situatia in care se descopera accese de acest gen, MOS IOSIF SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

6. Produsele oferite de MOS IOSIF
6.a Produsele comercializate prin intermediul www.Mos Iosif.ro sunt noi, in ambalajul MOS IOSIF SRL si In momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv MOS IOSIF SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a MOS IOSIF.
6. b Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti MOS IOSIF SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
6.c Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii clienti MOS IOSIF. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 de zile de la data primirii produsului.
6.d MOS IOSIF SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia MOS IOSIF SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

7. Valabilitatea ofertelor
7.a. MOS IOSIF SRL isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
7. b. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
7. c. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
7. d. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
7. e. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
7. f. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
7. g. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 13.
7. h. Promotiile si reducerile se aplica doar in perioada mentionata pe materialele de promovare, iar preturile se calculeaza conform conditiilor stipulate in cadrul acestora.
7. i. In cazul returnarii produselor aflate in promotie: Daca prin inlaturarea unui/unor produse nu se mai respecta conditiile stipulate pe materialele de promovare, pretul produsului/produselor ramase in comanda se calculeaza fara aplicarea promotiei!

8. Comanda online
8.a. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
8.b. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
8. c. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca MOS IOSIF SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de MOS IOSIF, in functie de scop/situatie:
8.c.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.
8. c. 2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.c.1, si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport, etc)
8.c.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.
8. d. MOS IOSIF SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
8.d.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
8. d. 2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea MOS IOSIF SRL si/sau partenerilor acestuia
8.d.3. fara nicio justificare.
8.e. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat coform 8.c.
8.e. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care MOS IOSIF SRL informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
8. f. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea MOS IOSIF, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
8. g. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
8. h. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii MOS IOSIF.
8. i. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.30, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00, sambata 09.00 – 14.00.

10. Livrarea
10.a. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu MOS IOSIF, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produsului se va confirma impreuna cu consilierul clienti MOS IOSIF, numai in scris prin email.
În cazul clienților care au in istoricul comenzilor livrări refuzate , MOS IOSIF SRL își rezervă dreptul de a nu expedia comenzile ulterioare decat dupa efectuarea plătii in avans a acestora.
10. b. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
10.c. MOS IOSIF SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de MOS IOSIF SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
10. d. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de MOS IOSIF SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de MOS IOSIF SRL de la acest client.

11. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

12. Returnarea produselor
12.a. Clientul MOS IOSIF SRL poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:
12.a.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site
12.a.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe
12.a.3. Produsele ce au fost livrate gresit
12.a.4. Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate
12.a.5. ˆ„Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“ conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
12.b. Clientul este obligat sa notifice MOS IOSIF, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc office@mososif.ro ) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.a.5.
12. c. Clientul este obligat sa notifice MOS IOSIF, intentia sa de ai fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.a.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/etc) in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.a.5.
12.d. Clientului care a notificat MOS IOSIF SRL conform art 13.a.2 / art 13.a.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la MOS IOSIF SRL in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar MOS IOSIF SRL considerand cererea nefondata/invalida.
12. e. Clientul MOS IOSIF SRL nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
12.e.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 13.a.4.
12. e.2. Cererea de returnare in cazul art. 13.a.2 sau 13.a.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile calendaristice prevazute conform art 13.1.5, din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
12. e.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 12, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
12. g. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
12. h. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar MOS IOSIF SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.
12. i. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
12. j. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client
12. k. Ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile
Nu se acceptă retururi cu plata ramburs la curier!
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat: să aibă etichetele ataşate, ambalajul original şi documentele care l-au însoţit, factura şi chitanţa de la curier sau bancă (în original sau copie). De asemenea, nu se acceptă produse cu urme de uzură, defecte de orice fel.
Returul se face cu optiunea de deschidere a coletului pentru a verifica starea produsului inainte de a-l primi.
Atunci când ajung la noi coletele, le desfacem şi nu acceptăm în astfel de condiţii, urmând ca acestea să se întoarcă la expeditor.
1. Returnarea banilor
Legislaţia românească în domeniu prevede: ,,consumatorul, persoana fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.). ,,Clienţi” sau ,,consumatori” sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
În MAXIM 14 DE ZILE de la data primirii returului de către noi, vă vom înapoia contravaloarea produselor, în contul dumneavoastră bancar.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. În cazul în care nu sunt respectate condiţiile de retur, banii nu se pot returna. Vă reamintim că trebuie respectate toate aceste condiţii cu care dumneavoastră aţi fost de acord în momentul în care aţi acceptat precizările din Termeni şi Condiţii şi aţi finalizat comanda.
3. Schimbarea produsului cu un alt produs

În cazul în care doriţi alte produse decât cele pe care le returnaţi, procedura este una simplă, în doi paşi:
I. Trimiteţi produsul/produsele pe care doriţi să le schimbaţi prin curier, la adresa de returnare de mai jos. Produsele comandate (în schimbul celor returnate) se expediază prin curier. Aveţi de achitat diferenţa dintre produsele (nou) comandate şi cele returnate, plus taxa de transport.
II. Faceţi o nouă comandă cu produsele dorite şi achitaţi această comandă integral, la livrare.
Pentru comenzile în afara ţării, se aplică aceleaşi condiţii, însă metoda de returnare rămâne cea cu care a fost livrat.
Vă mulţumim că sunteţi clientul nostru şi vă încurajăm să ne trimiteţi sugestii astfel încât cumpărăturile la MOS IOSIF SRL să fie mereu pe placul dumneavoastră.
Adresa de returnare a produselor este aceeasi de pe colet.
Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati prin e-mail sau telefon.