Stim cu totii ca mezelurile sunt unele dintre cele mai iubite alimente de catre persoane de toate varstele, inclusiv copii. Pana acum nu exista pe piata conceptul de “mezeluri cu ingrediente 100% naturale”, ba chiar erau considerate nesanatoase, pline de e-uri si ingrediente necunoscute.

Noi am vrut sa schimbam modul in care oamenii privesc aceste delicii, adaugand doar ingrediente 100% naturale in aceste mezeluri traditionale Romanesti.

Tu de cand nu ai mai spus “wow” la mezeluri?

Povestea noastra

Nevoi familiale

Desi firma a fost infiintata din 2001, in 2010 am dezvoltat mica noastra ferma pentru a satisface nevoile familiale. Acestea presupuneau nevoia de hrana sanatoasa cu produse proaspete si ingrediente 100% naturale (carne de vita, oaie, si pasare, printre altele).

Pentru ca ne place sa mancam si bine si sanatos, am obtinut certificatul de producator, pentru a oferi si celorlalti sansa la mezeluri traditionale Romanesti, cu produse organice.

Visul devine realitate

Incepand cu toamna anului 2012, am reusit sa infiintam micul nostru atelier, unde magia avea sa aiba loc. Am inceput o microproductie cu preparate traditionale de casa, mezeluri naturale in adevaratul sens al cuvantului.

Am spus NU adaosurilor, substantelor de sinteza si injectarilor. Am folosit de la inceput doar condimente si mirodenii naturale, operatiunea fiind facuta manual, asa cum o faceau bunicii nostri.

Si atunci, dar si acum, fiecare produs este degustat de noi inainte de a ajunge la clientii nostri!

Mezeluri ingrediente 100% naturale
Mezeluri ingrediente 100% naturale

``Munca sfinteste locul``

Tot in toamna anului 2012, odata cu Ziua Recoltei, am participat pentru prima data la Targul de Produse Traditionale organizat la Pavilionul Expozitional din Mamaia – Constanta.

Au mai urmat numeroase targuri pe plan local cu mezeluri naturale, pana in februarie 2014. Atunci a fost momentul in care ne-am decis sa trecem la o forma de organizare juridica, dand nastere Societatii Comerciale cu Raspundere Limitata – “Mos Iosif”.

Am inceput cu 60.000 de euro o afacere cu preparate traditionale din Dobrogea, poveste relatata si de catre Wall-Street.

Mezeluri naturale - Calitate si siguranta alimentara

Principalul obiect de activitate este reprezentat de producerea de mezeluri naturale, cu ingrediente 100% naturale, fara niciun aditiv sau substanta artificiala.

In prezent, Mos Iosif SRL are sediul social si punctul de lucru in Comuna Cumpana, Judetul Constanta. Este situat intr-o unitate de productie autorizata DSV cu numar stampila ovala 640, asigurand preparate la cel mai inalt grad de igiena, calitate si siguranta alimentara.

Unde găsiți produsele noastre

Constanța

MAGAZINELE CORVIN
BACANIA MOARA VECHE
NONO PRAVALIE
PIZZERIA PIZZICO
MAGAZINELE TARANII DOBROGENI
MAGAZINELE FRESH DOBROGEA
BACANIA MADAME Z
BACANIA CURTEA BRANCOVENEASCA
MAGAZINUL DINA MARKET (CUMPANA)

În țară

RESTAURANT MAMMA MIA – IASI
BACANIA MOARA VECHE – BRASOV
PRIMA MARKET – PITESTI
BACANIA FREZ – PITESTI
BACANIA LUI PETRICA – RM. VALCEA

București

BACANIILE GRAMADOR
BACANIA FAINA
BACANIA JANOS BACSI
BACANIA YUGA – PIPERA
BACANIA DOUA SURORI
MAGAZIN DUTY FREE – ART&CRAFT (AEROPORT OTOPENI)
PIATA DOMENII – MAGAZINUL TRADITII DIN FAGARAS
NASUL ROSU – FLOREASCA
BACANIA COMPANION
BACANIA CU POVESTI
MAGAZINELE REAL FOODS
BACANIA YAMA
BRUTARIA SIXTY 7 BAKERY – VOLUNTARI