Deși firma a fost înființată încă din anul 2001, în 2010 s-a plecat de la ideea de a dezvolta o fermă pentru a satisface nevoile familiale în ceea ce privește necesarul de produse proaspete și cu 100% ingrediente naturale (carne de pasăre, vită, oaie, ouă, lapte etc…). Cum efectivul de păsări și animale a început să crească, am obținut certificatul de producător pentru a putea desface surplusul de produse către populație.

Începând cu toamna anului 2012 am înființat un mic atelier de procesare a cărnii, loc în care am început o microproducție cu preparate de casă, preparate tradiționale în adevăratul sens al cuvântului, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, neinjectate, folosind numai condimente și mirodenii naturale, operațiunea făcându-se manual, așa cum făceau bunicii și cum ar putea face oricine la el acasă.

Tot în toamna anului 2012, odată cu Ziua Recoltei a fost prima participare la Târgul de Produse Tradiționale organizat la Pavilionul Expozițional din Mamaia – Constanța. Au urmat numeroase alte târguri pe plan local până în februarie 2014 când, ne-am decis să trecem la o formă de organizare juridică și asa am dat naștere Societății Comerciale cu Răspundere Limitată „MOȘ IOSIF”.

În prezent FIRMA “MOȘ IOSIF” SRL are sediul social și punctul de lucru în Comuna Cumpăna, jud. Constanța, într- o unitate de producție autorizată DSV cu număr stampila ovală 640, care ne permite să oferim preparate la cel mai înalt grad de igienă, calitate și siguranță alimentară.

mos-iosif-portret
Produse naturale homemade

Principalul obiect de activitate îl reprezintă producerea de preparate cu 100% ingrediente naturale, în componența cărora nu intră nici un fel de aditivi ori substanțe artificiale, considerând că, doar prin această modalitate, preparatele naturale MOȘ IOSIF vor reprezenta o nișă pe piața internă și externă.

Acest lucru ne-a adus în portofoliul de clienți, nume cu rezonanță pe plan local și național, pentru calitatea produselor comercializate, cum ar fi:

În Constanța, în rețeaua de hypermarket-uri și în magazinele: Moara Veche, Curtea Brâncovenească, Pinos Trade 2001, Grand, Adivin, băcănia Madame “Z”, Polar, Țăranii Dobrogeni, Cămara Mariei, Finest, Dina-Cumpăna, Foodicious, Frez Life, Innovana Business Solutions Srl (all Farm), Doua Surori Traditional, Tanase Herbas, Bright Healthy Food, Catina Divina, Cristin N L Impex, Aquila Expres Home, Camara Lui Tomita, Bacania Magica, Nasul Rosu, Moara Veche Concept, Tardis Bunatati Traditionale, Ziris Concept, Greenspire, Goodfood Enterprises, Liliput Co

În București, în rețeaua de hypermarket-uri și în magazinele: Casa cu Gemene, Băcănia Soarelui, Băcănia Companion, Băcănia Veche, Origini, Ki-Life Natural.

De reținut și foarte important este faptul că preparatele noastre:

Nu conțin niciun fel de adaosuri, produse de sinteză sau coloranți:

Conservarea este realizată:

  • prin aportul de sare (ce nu conține silitră sau alte mixturi) și condimente pure, în stare naturală!
  • prin tratamentul termic, în celulă de coacere la foc cu lemne!
  • prin modul de ambalare, în vid.
Ghiudem Tataresc - Mos Iosif